Συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Γλώσσα: Greek Greek

Compendium Bookshop

0 προϊόν(τα) - 0,00€

Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Το Compendium

από το 1987

 

Αρχικά βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας, στην Πλατεία Συντάγματος. Αποφασίσαμε το 2011, λόγω των συνεχών δυσκολιών στην πρόσβαση στο κέντρο της πόλης, να μετακομίσουμε το βιβλιοπωλείο μας στην ανερχόμενη περιοχή του Μεταξουργείου, όπου ανοίγουν συνεχώς γκαλερί, θέατρα, εστιατόρια.

 

Μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό του μετρό «Μεταξουργείο» και με άνετο χώρο στάθμευσης, το κατάστημα είναι καλά οργανωμένο και ευρύχωρο, καλά φωτισμένο, γεμάτο ράφια και καλά εφοδιασμένο με πολλόυς τίτλους βιβλίων. Βρείτε μας στον χάρτη εδώ.

 

Λειτουργεί καθημερινά εκτός από τις Κυριακές, με ήλιο ή βροχή ελάτε για ένα φλιτζάνι καφέ, να περιηγηθείτε μέσα από εκατοντάδες τίτλους: μυθοπλασίας και λογοτεχνίας καινούργια βιβλία ή μεταχειρισμένα, ξενόγλωσσα εκπαιδευτικά βιβλία, ακαδημαϊκά βιβλία, παιδική λογοτεχνία, ταξιδιωτικούς οδηγούς, χάρτες, βιβλία για την Ελλάδα , λεξικά, ποίηση, ιστορία, φιλοσοφία, βιβλία μαγειρικής.

 

Αν ξενόγλωσσα βιβλία είναι αυτό που ψάχνετε, τότε το Compendium Bookshop είναι για σας. Το φιλικό και έμπειρο προσωπικό μας θα χαρεί να σας βοηθήσει με οποιαδήποτε ερώτηση που μπορεί να έχετε. 

Πώς θα μας βρείτε:


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη